Продаю 2 патента . Новий вид фаст-фуда
Опис патента на корисну модель №106117 / 106127 (Коммод)
Патент на корисну модель № 106117 борошняний виріб ;
Патент на корисну модель №106127 спосіб розміщення начинки в борошняному виробі ;
Борошняний виріб називається - «Коммод» з франц. зручний.
Коммод- зручна запатентована новинка на ринку фаст-фуду, у виконанні найніжнішої хрусткою закритою булочки з великою кількістю всілякої начинки усередині, рівномірно розташованою шарами по всій довжині булочки. Коммод –запатентованний виріб, що набагато перевершує по смакових якостях і функціональності всілякі бутерброди, сендвічі, бургери і хот-доги, так як дуже зручний при їжі (не розвалюється), так-же не розвалюється в упаковці, при транспортуванні і при наданні йому будь-яких теплових обробок, в Коммод можливо покласти набагато більшу кількість начинки , ніж в аналогові вироби , зручний при транспортуванні і призначений для вживання в їжу як в холодному вигляді, так і при всіляких різних теплових обробках - його можна розігріти в мікрохвильовій печі (30-90 секунд) і він буде ще смачніше і ніжніше, не втратить форму і смак, не стане надто м'яким або жорстким, його можна обсмажити на притискному або звичайному грилі, сковороді гриль - він буде ароматнішим, булочка буде хрусткою і ще смачнішою, якщо начинка містить сир, то сир розплавиться і поліпшить смакові якості, навіть сандвіч - якщо в нього покласти так багато начинки як в Коммод - не можна буде обсмажити на притискному грилі і зробити його гарячим і хрустким - тому що при натисканні начинка буде вивалюватися на всі боки як і на тарілці. Коммод можна обсмажити на звичайній сковороді, запекти в духовці або навіть обсмажити його на відкритому вогні (вугіллі) поклавши його на решітку ( решітку гриль), можливо навіть розігріти його на пару, наприклад як розігрівають булочки, хліб або лаваші, що зробить його м'якше і корисніше. При такій кількості начинки усередині, як в Коммод - ні сандвічі , ні бургери, ні хот-доги , ви не зможете надати перераховані вище теплові обробки, що б вони не розвалилися в процесі або при вживанні його в їжу. Плюси Коммода :
1. Дуже смачний хлібобулочний виріб з різноманітними начинками всередині, підходить під бутербродну концепцію фаст фуду;
2. дуже зручно упаковувати - він не розвалюється в упаковці і не бруднить упаковку при зберіганні;
3. навіть при транспортуванні він так-же не розвалюється і не бруднить упаковку;
4. найголовніше він не розвалюється при вживанні його в їжу - чого не скажеш про його побратимів, він зручний при їжі і не мазкий, незважаючи на велику кількість начинки;
5. не розвалюється і начинка не лізе в сторони при наданні йому БУДЬ-ЯКИХ ТЕПЛОВИХ обробок;
6. Коммод універсальний і може піддаватися різноманітних теплових обробок будь то жарка на відкритому або притискному грилі, смаження на сковороді або на мангалі на решітці гриль, розігрівання його в мікрохвильовій печі, запікання в духовці або печі, і навіть розігрівання його на пару-що дуже зручно і вигідно для великого спектру споживачів;
7. він повністю готовий до вживання навіть без теплових обробок;
8. Коммод НЕ розмокає від великої кількості соусів (як шаурма), тому він соковитий;
9. У Коммод можна покласти як змішану начинку, так і шарами по всій довжині булочки;
10. Коммод універсальний і перевершує всіх своїх побратимів по кількості рецептур різноманітних начнок - його можна робити практично з будь-яким поєднанням продуктів і на будь-який смак , можна зробити скільки завгодно шарів з великої кількості начинки - не боячись наслідків (все залежатиме від Вас-яку ви візьмете булочку і з яким отвором) ;
11. Коммод дуже вигідний і зручний з практичного боку, для реалізації в роздрібних мережах (магазинах або будь-яких інших торгових точках) - він повністю готовий до вживання і не вимагає найму додаткової робочої сили, ніякого додаткового обладнання;
При покупці 2 патентів :ексклюзивні Технічні умови у подарунок на виробництво Коммодів і інших страв фаст-фуда , 2 станка для його приготування і тех. карти
|